Eslövs kommun logotyp

Synpunkter

Har du synpunkter, klagomål eller förslag till förbättringar hos någon av våra verksamheter inom Vård och Omsorg? Berätta det för oss.

Dina synpunkter är viktiga

Vård och Omsorg har en stor och mångsidig verksamhet. Därför är det viktigt att få veta när våra insatser inte fungerar på ett önskvärt sätt – eller om du har förslag på förbättringar. Dina åsikter ger oss möjlighet att göra våra verksamheter bättre.

Nytt från 1 januari 2018

Från den 1 januari 2018 gäller nya regler för hur patienter och närstående ska göra för att lämna klagomål eller synpunkter på vården

Är du inte nöjd med vården ska klagomål lämnas i till den verksamhet som ansvarat för vården. Verksamheten ska bekräfta att de tagit emot klagomålet och bör lämna ett svar inom fyra veckor. Svaret ska innehålla en förklaring till vad som hänt och formuleras så att det är lätt att förstå.

Hjälp av Patientnämnden

Om du inte vill eller kan ha direktkontakt med vården kan du få hjälp av Patientnämndenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. Patientnämnden utreder inte klagomålet, men kan vara en länk mellan patienten och vården.

Lämna dina synpunkter

Du kan lämna dina synpunter via vår synpunktsfolder,PDF (pdf, 279.5 kB) portot är betalt, eller framföra dina synpunkter via självservice här på hemsidanlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, via telefon till Kontaktcenter 0413-620 00 och direkt till berörd ­verksamhet.

Sidan uppdaterad: 2018-01-02

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler