Eslövs kommun logotyp

 

 

 

  

  Utbildningar

Bland de utbildningar som finns inom Vuxenutbildning i Eslöv finns något för alla: för dig som vill komplettera tidigare studier,  söka till en yrkesutbildning eller söka ny kunskap.

Grundläggande vuxenutbildning motsvarar grundskolans årskurs 7 till 9. Undervisningens innehåll är anpassat till vuxna och riktar sig till dig som inte har slutfört grundskolan.

 

En yrkeshögskoleutbildning ger dig yrkeskunskaper för ditt framtida yrke. En tredjedel av utbildningstiden sker på olika arbetsplatser.  

Svenska för invandrare, sfi, är en grundläggande utbildning i svenska språket. Utbildningen riktar sig till vuxna invandrare som inte har svenska som modersmål.

Gymnasial vuxenutbildning motsvarar gymnasieskolans utbildning och riktar sig till dig som inte har slutfört gymnasiet och till dig som behöver komplettera för vidare studier.

Gymnasiala yrkesutbildningar.

Uppdragsutbildning

Vuxenutbildningen i Eslövs kommun erbjuder uppdrags-utbildning till företag, förvaltningar och institutioner, dvs skräddarsydda utbildningar efter behov och önskemål.

Särskild utbildning för vuxna erbjuder vuxna funktions-hindrade möjlighet att skaffa sig kunskaper och färdigheter motsvarande kurser som ges i grund- och gymnasiesärskolan.

Sidan uppdaterad: 2017-11-20

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler