Eslövs kommun logotyp

Studentdagen 4 juni 2015

Studietiden på Bergagymnasiet och studentdagen ska lämna fina minnen till våra ungdomar. Vi önskar härmed informera om planering och regler inför sista veckan med studentavslutningen.

På studentdagen kommer ungdomarna att vistas på skolan från klockan 11.00 för fotografering, lunch, träff med mentorer och en högtidlig ceremoni i aulan.

Utmarschen sker klockan 15.30, ungdomarna "springer ut" från skolans ingång vid aulan. På gräsmattorna framför kommer det att finnas skyltar som visar var klassen samlas för att ta emot familj och vänners gratulationer. Se karta här!PDF (pdf, 49.5 kB)

Studenttåget som går från Bergagymnasiet genom staden till Trollsjön startar kl. 16.00. I tåget går orkester, skolledning och studenterna med sina mentorer. Vid Trollsjön hissas mössan för att symbolisera studenternas avslut.

Studentfirandet på skolan "sista veckan" med studentdagen innehåller flera aktiviteter och vi vill poängtera att skolans ordningsregler gäller även under denna vecka. Vi vill särskilt betona att alkohol eller berusning på skolans område inte är tillåtet. Vi vill också passa på att informera om att det är förbjudet att använda tutor och visselpipor inomhus - vi ska vara rädda om varandras hörsel.

Vi vill att studentexamen på Bergagymnasiet 2015 ska bli en minnesvärd dag för alla och det hjälps vi alla åt med.

Vi vill samtidigt informera om att betygen inte delas ut på studentdagen utan kommer att skickas hem. Skolan skickar även betygsuppgifterna till UHR. Elever som söker högskola eller universitet som är med i UHR:s databas behöver inte skicka in betygen.

Med stor förhoppning om att solen är med oss även i år!
Skolledningen på Bergagymnasiet
Rektor Anne-Marie Borgqvist

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler