Eslövs kommun logotyp

Fotbollsutbildning

På Bergagymnasiet kan du kombinera dina gymnasiestudier med vår fotbollsutbildning. Din fotbollsutbildning går att kombinera med samtliga av våra program, med undantag av lärlingsutbildningarna.

På Bergagymnasiet kan du välja att kombinera dina gymna- siestudier med vår fotbollsutbildning. På fotbollsgymnasiet tränar du två pass i veckan. Träningen bedrivs i direkt anslutning till skolbyggnaden i vår oerhört fina fotbollshall på konstgräs alternativt utomhus på naturgräs eller konst- gräs. Det finns även tillgång till gym i anslutning till våra idrottshallar. Din fotbollsutbildning startar i årskurs 1.

INNEHÅLL OCH OMFATTNING
Fotbollsutbildningen pågår under åk 1 och 2 och består av såväl praktisk träning som teoretisk fördjupning och syftar till individuell utveckling.

ANTAGNINGSFÖRFARANDE
Urvalet görs utifrån en uttagningsträning samt tidigare fotbollsmeriter. På Bergagymnasiets hemsida hittar du blankett för ansökan till vår fotbollsutbildning.

Sista ansökningsdag är 15 februari. Blanketten för ansökan finns under fliken gymnasieantagning på vår hemsida. Ifylld blankett skickas sedan till Bergagymnasiet, Verkstadsvägen 1, 241 38 Eslöv.

ANTAGNINGSKRAV
För att du ska börja på fotbollsutbildningen krävs att du kommer in på ett gymnasieprogram. Därför är det klokt att söka flera programalternativ.

Frågor? Kontakta Max Westerberg.

Ansökan kan göras här!

Meritförteckning Fotboll specialiseringWord (word, 78.5 kB)

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler