Eslövs kommun logotyp

Ylva Kjellberg

Camilla Lilliehöök

Ylva är legitimerad lärare i
sv/so, ma/no och engelska.
Hon arbetar på Sallerupskolan.

Jag arbetar mycket med olika typer av värdegrundsarbete för att skapa en trygg och tillåtande miljö där eleven vill och vågar ta plats och utvecklar alla sina förmågor.

Att veta vart man ska är avgörande för att lyckas så därför arbetar jag med att göra målen tydliga och synliga för eleverna. Jag har alltid lärandesamtal tillsammans med eleven så att han eller hon vet hur han eller hon ska fortsätta att utveckla och förbättra sina förmågor.

Jag tycker att det är viktigt att arbeta aktivt med engelskundervisning på ett varierat och lustfyllt sätt från skolår 1 där fokus ligger på kommunikation och förståelse. Dagens elever har ett stort passivt ordförråd eftersom de möter engelska dagligen på olika sätt. Detta måste vi i skolan ta vara på och hjälpa eleven att förvalta på bästa möjliga vis.

Eftersom vi lever i en föränderlig värld där möten mellan människor är viktiga måste eleven har med sig förmågan att kommunicera. I skolan måste vi tidigt bygga en stabil engelskgrund för eleven att stå på. Därför vill jag tillsammans med kollegor bygga upp ett nätverk där vi tillsammans sprider goda tankar och idéer och arbetar aktivt för att det ska vara enlustfylld och likvärdig skola där alla elever har tillräckliga kunskaper i engelska för att klara sig i denna föränderliga värld.

Kontakta oss

Ylva Kjellberg

Telefon till expeditionen
på Sallerupskolan
0413-623 90

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler