Eslövs kommun logotyp

Upplev Eslöv

I Eslöv är kulturutbudet brett med hög kvalitet. Muséer, intressanta byggnader, konstnärer och konsthantverkare med egna ateljéer finns det gott om. Kommunen arrangerar utställningar och föreställningar och ett 30-tal kulturföreningar bjuder årligen till revy, sommarlustspel, festivaler, utställningar och evenemang.

Upplev Eslöv

Eslövs kommun är dessutom ett av landets slottstätaste kommun, med hela nio slott som alla har sin spännande historia att berätta, ja till och med spökhistorier, och fantastiska miljöer att visa upp. Julkalenderns Greveholm med sina pampiga tinnar och torn finns i Eslöv, Hjularöds slott strax utanför Harlösa.

Från Eslöv når du också enkelt natursköna och avkopplande promenadstråk, runt om i kommunen finns flera naturreservat med lockande stigar och spännande fauna. Ett av landets äldsta naturreservat finns också i kommunen - och det ligger mitt i Eslöv!

Nu har även Eslöv framställt kartor som visar motionsslingor i form av cykelvägar i naturen. Varför inte prova på fikacykling? Kartan visar sju olika cykelturer som kombineras med mysiga fikastopp. Det finns även en karta över fritidsanläggningar och lekplatser runt om i Eslövs kommun. Tryck vidare härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster för att komma till Eslövs kartor.

Gillar du att paddla kanot så väntar Rönneå på dig. I kommunen erbjuds du också sådant som golf, bowling eller varför inte fallskärmshoppning. En av Skånes två fallskärmsklubbar har sin hemvist norr om Eslöv. Äventyrsbadet vid Karlsobadet kan locka både ung som gammal, där finns också ett friluftsbad som är öppet på sommarhalvåret. Sommartid är också badlivet vid Ringsjön nära.

Sidan uppdaterad: 2017-06-21

KONTAKTA OSS

Kontaktcenter

måndag–fredag
08.00–16.30

Eslövs stadshus, besöksadress Gröna torg 2

0413–620 00
kommunen@eslov.se

Journummer till olika verksamheter när Kontaktcenter är stängt.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler