Eslövs kommun logotyp

Lånekort

Lånekort är gratis men du måste kunna uppvisa giltig legitimation. Med lånekortet kan du låna på alla bibliotek i kommunen.

Du accepterar bibliotekets lånebestämmelser genom att skriva din namnteckning på lånekortet. Lånebestämmelser kan ändras och det är viktigt att hålla sig informerad om aktuella bestämmelser. Lånekortet är din personliga nyckel till många av bibliotekets tjänster. Om du ska låna utan lånekort måste du kunna visa legitimation.
Lånekort är en personlig värdehandling och det är du som är ansvarig för allt som lånas på ditt kort. Låna därför aldrig ut ditt lånekort eller PIN-kod. Anmäl genast förlust av kortet till biblioteket.

För barn och ungdomar under 16 år krävs målsmans underskrift. Det är målsman som ansvarar för minderårigas lånekort och allt som lånas på kortet, även om någon annan använder det.

Skaffa lånekort över Internet. Gå in på bibliotekets hemsida och registrera dina uppgifterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster i bibliotekskatalogen. Ta med giltig legitimation och hämta kortet på närmaste bibliotek i kommunen.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler