Eslövs kommun logotyp

Säkerhet och regler

Så fungerar det på Karlsrobadet

Hos oss är säkerhet av högsta vikt, och för att alla skall trivas är det viktigt att vi hjälps åt att följa de regler och riktlinjer vi satt upp. De finns till för att hjälpa dig som besökare att veta var och hur du skall vara på Karlsrobadet. Är du osäker kan du alltid fråga våra badvärdar om råd, de finns på plats för att guida dig rätt.

5 regler på Karlsrobadet.

1) Följ badvärdarnas anvisningar, det är deras instruktioner som gäller. Badvärdarna finns till för att guida och hjälpa dig, och deras instruktioner har alltidtill syfte att hålla Karlsrobadet säkert för alla. Vi har en stor verksamhet där vi ibland kan behöva göra plötsliga förändringar av driften, vilket innebär att alla förhållningsregler inte alltid finns nedskrivna på förhand. Lyssna på din Badvärd och gör som hen säger, så kan du alltid vara säker på att göra rätt.

2) Alla som vill gå in på Karlsrobadet ska betala inträde.

3) Duscha före bad. Att duscha innan man badar är det viktigaste våra besökare kan göra för sin egen och andras hälsas skull, och för miljön. Att vi kan använda mindre mängd klor är bättre för alla. Dessutom luktar man mindre klor efter badet, om man har duschat innan! 

4) Alla former av skärmar (telefoner,surplattor,datorer) är förbjudna inne på badet och i bassängområdena. Skärmar innebär en säkerhetsrisk då de kan splittras om man tappar dem, och de innebär ett distraktionsmoment för föräldrar som badar med sina barn. Det är också svårt att konrollera att de inte används för att filma eller fotografera med. Utan skärmar får vi ett säkrare bad.

5) Genom att betala entré till Karlsrobadet accepterar du de regler och riktlinjer vi har på Karlsrobadet, och att du som badgäst har ansvaret att se till att känna till dem. Överträdelse kan innebära avvisning/avstängning. Ingen återbetalning av entréavgift. Vid misstanke om brott sker polisanmälan. Vid våra attrationer finns anvisningar om vad som gäller. Det är ditt ansvar som besökare att se till att du vet vad du får göra och inte göra. Är du osäker, fråga en badvärd! Följ alltid deras anvisningar, de finns på plats för din säkerhet.

Bada säkert på Karlsrobadet.                                   

Tänk på att du som förälder, enligt föräldrabalken, alltid är ansvarig för ditt barns säkerhet. Våra badvärdar finns på plats för att ge information, stöd och råd. Lämna aldrig ditt barn utan uppsikt, inte ens för en kort sekund. Ett barn drunknar snabbt och ljudlöst. Bar som inte har gått ut årskurs 3 får inte gå in utan vuxen (från 19 år och uppåt) i betalande sällskap.

Åldersgräns.                                                                                            För att få bada själv på Karlsrobadet skall man ha gått ut årskurs 3 och vara simkunnig. Barn som inte har gått ut årskurs 3 badar med vuxen (19 år och uppåt) som också erlägger entréavgift. Föräldrar ansvarar alltid för sina barns säkerhet. Lämna aldrig ditt barn utan uppsikt.

Hög säkerhet på Karlsrobadet.                                                              För att alla skall känna sig trygga och säkra hoppas vi och tror att våra badgäster följer våra anvisningar och regler. Detta blir ett bra resultat och en trevlig atmosfär

Regler för föräldrar och barn.

  •  För att få bada själv på Karlsrobadet ska man gått ut årskurs 3 och vara simkunnig (200meter varav 50 meter i ryggläge)
  • Barn som inte har gått ut årskurs 3 badar endast i badande och betalande vuxens (19 år och uppåt) sällskap.
  • Armkuddar och andra flythjälpmedel ersätter inte vuxnas tillsyn.
  • Barn som inte kan simma får inte lämnas utan tillsyn. Föräldrarna ansvarar alltidför sina barns säkerhet.
  •  För bad med bebis måste antingen babybadbyxa med resårband eller badblöja användas. Badblöja får användas under babybadbyxa. Det är inte     tillåtet att använda vanlig blöja. Babybadbyxa och badblöja finns till försäljning  i receptionen på
  • Karlsrobadet.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Badet ansvarar inte för värdesaker, kläder eller kvarglömda saker.

 

KONTAKTA OSS

Kontaktcenter

måndag–fredag
08.00–16.30

Eslövs stadshus, besöksadress Gröna torg 2

0413–620 00
kommunen@eslov.se

Journummer till olika verksamheter när Kontaktcenter är stängt.

Beröm/klagomål

Lämna dina synpunkter till osslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler