Eslövs kommun logotyp

Vill du och ditt företag utvecklas internationellt?

Ska du satsa på export eller import, eller har du planer på att göra affärer med andra länder? Under Export Boost får du möjlighet att inspireras av andra företags erfarenheter och ta del av av en högaktuell omvärldsanalys - allt med fokus på internationalisering och export.

Datum: 9 mars 2018
Tid: 9.00 – 12.00
Var: VIP lokalen, Arenagången 3, Ystad Arena, Ystad

Anmäl dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Program:

Henrik Mitelman, oberoende analytiker, krönikör på DI och utsedd till Sveriges bästa ekonomijournalist. Henrik ger sin omvärldsspaning om vilka globala trender som påverkar oss och vilka marknader som kan vara intressanta att göra affärer i.

Ketty Nilsson, Norogard har mer än 50 års erfarenhet av att designa och utveckla internationellt efterfrågade betningsmaskiner och vars kompetens har bevisats i mer än 2.500 installationer världen över.

Stefan Holmberg, HydX Hydraulic Solutions om hur företaget som designar, säljer och tillverkar hydrauliksystem och komponenter samt världens bästa oljesmörjsystem har vuxit till ett internationellt framgångsrikt bolag.

Tom Ekström, Skillinge Fisk Impex har drygt 30 års erfarenhet inom fiskbranschen. Från hav via toppmodernt fryshus går fisk på export för att nå bord runt om i Europa.

Sonja Allbäck, Allbäck Linoljeprodukter tillverkar miljövänliga och förstklassiga linoljeprodukter av förnyelsebara råvaror för en världsmarknad.

Dag Klockby, Gärsnäs om familjeföretaget vars prisbelönta och högkvalitativa designmöbler tillverkas på Österlen för att sedan synas och säljas över hela världen.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler