Eslövs kommun logotyp

Uppstart Eslöv

Onsdag 20 augusti 11:00-14:00 på Medborgarhuset i Eslöv. Dan Olofsson och Luciano Astudillo berättar om Uppstartskonceptet och möjligheterna för dig som investerare. Mötet avslutas med lunch. Anmäl snarast!

  • Uppstart Eslöv söker: Investerare med sinne för affärer
  • Idén är enkel, fler människor i arbete
  • Entreprenörskap skapar jobb. Jobb stärker tillväxt och framtidstro.

Det går fortfarande bra att anmäla sig! Anmäl ditt deltagande till info@uppstarteslov.se eller till Gertrud Elisabet Bohlin, 0705-66 95 26.

Varmt Välkomna önskar Uppstart Eslöv
genom Erik Penser och Bo Håkansson

Inbjudan till informationsmötet 20 augustiPDF (pdf, 307.5 kB)

Initiativtagare för Uppstartskonceptet är entreprenören Dan Olofsson och Luciano Astudillo som 2011 startade stiftelsen Uppstart Malmö. Idén grundar sig i att skapa jobb och öka möjligheterna för framgångsrikt företagande genom kontakt med investerare, tillgång till nätverk och rådgivning. För några år sedan spreds konceptet till Landskrona och tidigare i år startade verksamheten även i Helsingborg. Alla verksamheterna drivs av stiftelser utan egna vinstintressen.

Uppstarts övergripande målsättning är att bryta utanförskap och minska segregation genom att fler personer får jobb. Initialt görs det med två olika verksamheter; Tillväxt och Uppsök. Tillväxt erbjuder lösningar till entreprenörer och entreprenörsledda företag för att hjälpa dem växa och skapa nya arbetstillfällen. Uppsök hjälper arbetslösa, i synnerhet ungdomar, att få ett jobb och företag som söker arbetskraft att hitta rätt personal.

Nu har turen kommit till Eslöv och därför söker vi investerare för att kunna skapa samma satsning och ge entreprenörer och företag inför generationsskifte möjlighet att förverkliga sina idéer samt att bidra till att fler jobb skapas. Investeringarna som söks handlar inte bara om ekonomiskt stöd utan även stöd i form av nätverk, rådgivning och coachning. För dig som investerare innebär Uppstart Eslöv både en möjlighet till ökad tillväxt och en fantastisk chans att vara delaktig i en satsning för ett starkare Eslöv.
 
Uppstart Malmölänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppstart Landskronalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Uppstart Helsingborglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler