Eslövs kommun logotyp

Ulf Silbersky ny näringslivschef

Nu är det klart att Ulf Silbersky blir ny näringslivschef i Eslövs kommun. Det är en strategisk rekrytering och ett viktigt led i utvecklingen av näringslivet i Eslöv. Ulf kommer att tillträda tjänsten 1 oktober.

Ulf Silbersky har en stark förankring och en lång bakgrund inom näringsliv, forskning och samhällsbyggnad. För ett och ett halvt år sedan rekryterades han av teknikkonsultföretaget ÅF som sektionschef för den nystartade avdelningen Samhällsutveckling & trafik. Ulf har format och utvecklat sin avdelning till en multidisciplinär enhet med integrerad verksamhet för ekonomi, arkitektur, samhällsbyggnad och processledning.

Dessförinnan har Ulf Silbersky en fil. lic. i ekonomisk geografi från Lunds universitet. Efter drygt tio år som forskare med fokus på frågor som kretsade kring hur och var vi människor organiserar oss och våra resurser började han 2009 som gruppchef på teknikkonsultföretag WSP i Malmö. Därefter var Ulf under 2012 - 2013 ansvarig för avdelningen för Investeringsstrategi hos Tyréns med fokus på utveckling av samhället, fastigheter, metoder och processer, varefter han rekryterades av ÅF.
 
— Eslöv är en mycket spännande och intressant kommun. Här finns den utbildningsnivå och branschbredd som krävs för att möta en allt tuffare konkurrens, inte minst från utländska aktörer. Jag ser fram emot att få vara med och utveckla Eslöv och bidra till att kommunen i ännu högre grad blir ett samhälle där människor och företag känner sig delaktiga och stolta och växer tillsammans, säger Ulf Silbersky om sin nya roll som näringslivschef.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler