Eslövs kommun logotyp

Lediga styckehustomter

Fördelning enligt kö för tomter

Kommunala styckehustomter i Eslövs kommun fördelas i turordning enligt kö för tomter. Vill du köpa tomt kan du ställa dig i kommunens kö och får därefter erbjudanden när det släpps nya tomter. Kommunfullmäktige har beslutat om vilka regler som ska gälla för kommunens kö för tomter. Tomtköreglerna hittar du i vänstermenyn. Du ansöker om tomt via vår e-tjänst Ansökan om tomtlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Om du inte står i kö för tomter

Efter att alla som står i kö får erbjudande om en tomt finns det ibland lediga tomter kvar. Dessa kan köpas av dem som inte står i kommunens kö. Kontakta oss för bokning om du är intresserad.

Orter utan lediga tomter

Eslövs kommun äger mark i flertalet orter så vill du bygga ditt småhus där vi inte har några lediga tomter, hör av dig till oss med dina önskemål. Kontaktuppgifter hittar du under Kontakta oss. Finns tillräckligt stort intresse för tomter undersöker vi möjligheterna att öppna upp nya områden. Orter utanför centralorten där vi för närvarande inte har några styckehustomter är Gårdstånga, Harlösa, Kungshult, Stehag, Stockamöllan och Örtofta. Det kan i dessa orter dock finnas privata aktörer.

Läs mer om hur tomtköpet går till under Vanliga frågor vid tomtköp.

teckenförklaring

Sök tomt i kartan

I nedanstående karta hittar du lediga kommunala styckehustomter som säljs via kommunens kö för tomt. Områden eller orter med lediga kommunala tomter är Bäckdala i Eslöv, Billinge, Flyinge, Hurva, Löberöd och Marieholm. De är markerade med gröna cirklar.

Zooma in i kartan med plustecknet så att du får upp tomterna. Klicka sedan på någon av de färgade ytorna så får du upp en informationsruta. I varje ruta finns länkar till detaljplanen, nybyggnadskartan och den geotekniska undersökningen.

Det kan, beroende på din uppkopplingshastighet, ta lite tid innan kartbilden laddats ner fullständigt.

Vill du ha fler funktioner i kartan, kan du välja att Visa större kartalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad: 2017-07-18

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler