Eslövs kommun logotyp

Fiberleverantörer i Eslövs kommun

Samverkansavtal med Telia

I mars 2016 tecknade Eslövs kommun och Telia ett samverkansavtal om fiber. Ett av uppdragen i avtalet var att gemensamt göra en kartläggning av utbyggnadsförutsättningar för fiber i hela kommunen, såväl i tätorter som på landsbygden. Kartläggningen har resulterat i att alla på landsbygden i Eslövs kommun har fått erbjudande om fiber från Telia.

Zitius erbjuder fiber på landsbygden

Zitius ägs av Telia Company och är den del av Telia som ansvarar för fiberutbyggnad på landsbygden.

Mer information om Zitius hittar du här.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vill du lämna intresseanmälan och/eller skriva avtal med Zitius så gå in på www.fibertillalla.se.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Skriv in din adress och lämna en intresseanmälan. Du får sedan mail med erbjudande och möjlighet att skriva avtal och skicka in digitalt eller via post.

Telia Öppen Fiber till små och stora tätorter

Telia Öppen Fiber ansluter fastigheter i såväl större som mindre tätorter i hela Sverige. Information om var Telia Öppen Fiber erbjuder fiberanslutning idag, pågående kampanjer och möjlighet att lämna intresseanmälan hittar du här Telia Öppen Fiberlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Skanova

Skanova, som är ett helägt dotterbolag till Telia Company, har Sveriges största öppna fibernät. Inom koncernen Telia Company är det Skanova som utvecklar, äger och driver det fasta passiva fibernätet. Mer information om Skanovalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Övriga fiberleverantörer i kommunen

IP Only

IP Only bygger fibernät över hela Sverige och levererar till såväl större som mindre tätorter. Mer information och kontaktuppgifter hittar du här IP Onlylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kraftringen

Kraftringen är ett energibolag som ägs av kommunerna Lund, Eslöv, Lomma och Hörby. Kraftringens verksamhet omfattar även Öppet Stadsnät via fiber i Eslövs kommun. Information om var Kraftringen erbjuder fiber samt pågående kampanjer hittar du här Kraftringen Fiberlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Teleservice

Teleservicelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster är fiberleverantör och har sitt huvudsäte i Sjöbo. Inom Eslövs kommun är de fiberleverantörer i Löberöd samt på landsbygden längs vägen från Löberöds slott och ner till Revinge by.

Fibersamfällighet

I Eslövs kommun finns också två fibersamfälligheter som levererar fiber.

Harlösa fibersamfällighetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Stehags fibersamfällighetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler