Eslövs kommun logotyp

Elever bjuder till musikal

En musikal om att förverkliga sin dröm. Torsdag den 15 februari bjuder eleverna på Källebergsskolan till föreställningen Labell. Boka dig för en föreställning i Eslövshallen!

– Hela skolan deltar i arbetet med musikalen, vi bildar olika grupper som arbetar med olika saker såsom kostym, musik och marknadsföring. Det har varit ett jätteroligt arbete, säger Oskar Persson, klass 9C på Källebergsskolan.

Elever och personal på Källebergsskolan har i flera år producerat sin egen musikal. Årets musikal, Labell, handlar om en ung tjej som drömmer om att få arbeta med mode. Hon tar sig till New York för att förverkliga sin dröm och mycket händer på vägen.

Föreställningen ges vid två tillfällen torsdag den 15 februari, klockan 14.00 och klockan 18.00, båda i Eslövshallen. Föreställningarna är öppna för allmänheten och det är gratis inträde. Eleverna på Källebergsskolan ser dock gärna att du som publik skänker ett bidrag till Barncancerfonden i samband med föreställning. Förtjänsten för lotteri och fikaförsäljning i samband föreställningarna går också oavkortat till Barncancerfonden.

För att få tillgång till en biljett till någon av föreställningarna, skicka ett e-post till annelie.arvidsson@eslov.se Uppge ditt namn, antal biljetter och vilket föreställning du vill gå på.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler