Eslövs kommun logotyp

Ny kommunikationschef i Eslöv

Sedan den 7 juni är Marie Carlberg ny kommunikationschef i Eslövs kommun. Med en gedigen erfarenhet av arbete med kommunikation ser hon dialogen med kommunens medborgare som sitt viktigaste uppdrag.

Marie Carlberg är ny kommunikationschef i Eslövs kommun. Foto: Monserrat Perez/Eslövs kommun

Marie Carlberg är ny kommunikationschef i Eslövs kommun. Foto: Monserrat Perez/Eslövs kommun

– Det är medborgarna som är våra främsta uppdragsgivare så en öppen och förtroendefull dialog med dem är a och o för mitt arbete, menar Marie
Carlberg.

Tillbaka i offentlig förvaltning
Marie har en lång erfarenhet av arbete med kommunikation. Till Eslöv kommer hon närmast från energibolaget ONE Nordic AB, där hon har varit
kommunikationsansvarig sedan december 2014. Att hon nu är tillbaka i offentlig förvaltning genom rollen som kommunikationschef i Eslöv är hon personligen mycket glad över.

– Jag har alltid tyckt mycket om att arbeta i en kommun där man har nära till sina ”kunder”, alltså medborgarna. För mig är det ett fint och hedrande
uppdrag att få arbeta för dem, att ge dem den service de har rätt att kräva och se till att förenkla deras vardag.

Bra bemötande stärker varumärke
Viktigt är också det arbete som kommunen gör för andra målgrupper, såsom medarbetare och presumtiva medarbetare, näringsliv och besökare.

– Känner våra målgrupper sig väl bemötta och får bra service stärker det också Eslövs kommun som ett bra varumärke. Ett varumärke bygger på relationer och den delen ska vi också utveckla tillsammans framöver.

Framtidstro i Eslöv
Sedan Marie Carlberg först berättade att hon är Eslövs kommuns nya kommunikationschef har hon fått mycket positiv respons, från både kända och okända.

– Väldigt många har hört av sig och gratulerat mig till att få börja arbeta i just Eslöv. Jag har en känsla av att man vill Eslöv väl och att man vill att det ska gå bra för Eslöv. Mitt intryck är också att det i Eslöv finns en positiv anda, en framtidstro, som vi ska bygga vidare på och stärka ytterligare, konstaterar Marie.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler