Eslövs kommun logotyp

Fotoutställning i stadshusets foajé

Fotografen Anna Maria Liljestrand har alltid sett sig som en modern nomad. Hennes eviga sökande har tagit henne till platser som hon aldrig visste existerade. Nu har hon tagit till vara på känslan av ensamhet i sitt skapande och detat visar hon i en fotoutställning som just nu hänger i Eslövs stadshus foajé.

Anna Maria Liljestrand visar fotografier i Eslövs stadshus foajé. Temat är ensamhet.

Anna Maria Liljestrand, född i Eslöv men numera bosatt i Malmö, visar fotografier i Eslövs stadshus foajé. Temat är ensamhet.

Hon är född i Eslöv men bor och arbetar i Malmö. Sedan 2015 driver hon ett eget företag där hon på somrarna gärna ägnar sig åt bröllops- och porträttfotografering. Resten av året hjälper hon olika företag med reklam-, event- och produktfotografering samt filmproduktion.

Att resa och att skapa projekt utifrån en upplevelse är något som driver Anna Maria Liljestrand att ständigt utvecklas både som fotograf och som person.

- När jag hittade fotografering som ett sätt att träffa människor och se platser hittade jag ett sätt att komma närmare hemmet. It's this search and the curiosity within me that makes me see things in a different way. Det är den här sökningen och nyfikenheten inom mig som gör att jag ser saker på ett annat sätt. Min skaparprocess triggas helt enkelt igång när jag åker på olika resor, förklarar Anna Maria Liljestrand på sin hemsida.

I stadshusets foajé hänger ett tiotal av hennes bilder där ensamheten är en gemensam nämnare.

- Bilderna i samlingen är en reflektion av ensamheten och den ständiga jakten efter tillhörighet. Jag hoppas att nå ut till alla som kan känna igen sig, och på så sätt komma en bit in på rätt väg.

Det är Eslövs kommuns konstförening, eko, som arrangerar utställningen. Och den hänger hela oktober. Stadshusets foajé är öppen för allmänheten vardagar klockan 8.00-16.30

Varmt välkommen!

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler