Eslövs kommun logotyp

Ung eslövsföretagare i Entreprenör Skåne

Dardan Berisha, 21 år från Eslöv, driver företaget Dea Design och är en av de utvalda deltagarna i årets upplaga av Entreprenör Skåne 2016.

Den unge entreprenören Dardan Berisha startade Dea Design redan som 16-åring. Till en början var verksamheten inriktad på att hjälpa småföretagare med att utveckla webbplatser.

Idag är Dea Design specialister inom IT och erbjuder lösningar inom bland annat webbutveckling, grafisk design och systemutveckling.

– Det här är väldigt roligt för Dardan Berisha, han är en utmärkt förebild för andra unga entreprenörer, säger Kosovar Gashi, näringslivskoordinator i Eslövs kommun.

Det är dessutom en positiv nyhet för Eslövs kommun, inte minst sett till vårt arbete med att skapa goda förutsättningar för unga och lokala entreprenörer.

Entreprenör Skåne 2016 är ett initiativ som startades av Region Skåne Näringsliv 2013 tillsammans med de skånska kommunerna i syfte att lyfta och stärka entreprenörskapet i Skåne och belöna unga entreprenörers kreativitet och företagsamhet.

Fokus för Entreprenör Skåne 2016 är potentiella snabbväxare, entreprenörer som visar att de vill eller kan växa både i Sverige och internationellt. Tidigare fokus har varit hållbarhet och företag inom kulturella och kreativa näringar.

Kandidater har nomineras av sina respektive kommuner och i år har 28 unga entreprenörer från de skånska kommunerna valts ut, alla mellan 20 och 30 år.

Tillsammans med de 27 andra entreprenörerna kommer Dardan Berisha genom Entreprenör Skåne att ges möjlighet att utveckla sin affärsidé och få tillgång till rådgivning inom olika områden. Genom nätverket ges deltagarna också möjlighet att knyta nya kontakter med andra entreprenörer och utbyta erfarenheter.

– Jag hoppas på att träffa drivna människor med samma tankesätt, människor som tror och vet att de kan göra en buckla i världen som vi lever i och göra världen bättre med hjälp av nya idéer och utveckling, säger Dardan Berisha.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler