Eslövs kommun logotyp

Turistsäsongen i full gång

Nu under sommaren finns en InfoPoint med personal på plats i stationshuset i Eslöv för att ge besökare information om spännande turistmål och evenemang runt om i kommunen och mittskåne.

Sommartid brukar betyda turistsäsong och just nu är det fullt upp för MittSkåne Turism, som är Eslöv, Höör och Hörby kommuns gemensamma destinationskontor. För att förse de många besökare som kommer hit med information om vad som finns att se och göra i området finns ett 30-tal InfoPoints runt om i de tre kommunerna.

På dessa platser finns en karta över området och även ett turistmagasin. Håll utkik efter det grön-vita märket för information. Information om vart du finner våra olika InfoPoints hittar du via www.visitmittskane.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Under högsäsongen bemannas några av dessa InfoPoints av destinationssäljare och fram till och med vecka 32 finns det även en tillfällig InfoPoint vid järnvägsstationen i Eslöv. Här finns personal på plats varje vardag klockan 09.00–12.00.

MittSkåne Tursim arbetar för att stärka området som destination och just nu arrangeras även flertalet press- och visningsresor för en internationell publik. Därutöver är planeringen i full gång inför höstens stora vandringsevent Eurorado.

Följ gärna MittSKåne Turism på Facebook för mer information om spännande turismål och evenemang runt om i mittskåne. www.facebook.se/mittskanelänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bild på symbol för turistinformation

Håll utkik efter den grön-vita symbolen.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler