Eslövs kommun logotyp

Tipstelefon för bränderna i Eslöv

Polisen har upprättat en särskild tipstelefon som tar emot vittnesuppgifter och andra uppgifter kring den senaste veckans många bränder i Eslöv.

- I alla polisutredningar är allmänhetens bidrag väldigt viktiga, så även gällande bränderna i Eslöv. Ring hellre en gång för mycket, även det som kan tyckas vara en bagatell för den enskilde kan vara en viktig pusselbit i vårt arbete, menar Mats Odestål, kommunpolis i Eslöv.

Sedan natten till onsdag den 14 september har det genomförts 14 anlagda bränder i Eslöv, främst i de norra delarna av tätorten men även i den västra delen av staden. Till detta tillkommer två omfattande skadegörelser genom glaskross på en förskola och en skola i centrala Eslöv.

Redan tidigt uppmanade polisen och även Johan Andersson, kommunstyrelsens ordförande i Eslöv, allmänheten att höra av sig med observationer som på något sätt kunde ha med bränderna och skadegörelserna att göra.

Den nu upprättade tipstelefonen är till för de som vill lämna uppgifter kring just den senaste veckans händelser i Eslöv.

När du slått tipstelefonens nummer kommer du till en svarare där du uppger ditt namn, vilket telefonnummer du kan nås på och du ska även ge en kort beskrivning av vad du vill berätta för polisen. Polisen ringer därefter upp dig.

Tipstelefonens nummer är:

072-57 64 267

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler