Eslövs kommun logotyp

Stand-up med Ann Westin

Ann Westin kommer att få publiken att skratta vid en stand-up i Marieholm på onsdag den 3 augusti. Hon står på scenen tillsammans med Ludde Samuelsson.

Värdar för kvällen är Elin Nordén och Mats Andersson vid Teckomatorps Humorfabrik som leder besökarna genom kvällen bland både välkända standupartister och nya talanger.

Ann Westin är en av Sveriges mest respekterade och älskade komiker. År 2017 firar hon 20-årsjubileum, nyss fyllde hon 60 och i höst släpper hon sin första bok: Livet är som en sten i skon – det skaver om man inte gör något åt det.

Ludde Samuelsson föddes 1989 och tillhör idag den nya generationens mest erfarna ståuppkomiker. Du kan se Ludde uppträda på landets största humorscener samt på den egna standup-klubben i Göteborg. Ludde Samuelsson är uppväxt i Malmö men numera bosatt i Göteborg.

Showen hålls på Restaurang Hardings i Marieholm med start klockan 19.30, insläpp från klockan 17.30. Biljetter finns att köpa via Restaurang Hardings eller på www.teckomatorpshumorfabrik.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler