Eslövs kommun logotyp

Ska vara bra att bli äldre i Eslöv

Har du tagit del av broschyren Bli äldre i Eslövs kommun? Nu finns den utlagd på vårdcentralerna, apoteken, på biblioteken och andra allmänna platser. Välkommen att ta dig ett eget exemplar?
Det är den andra utgivningen av broschyren Bli äldre i Eslövs kommun. Den första gjordes för tre år sedan. Redan den versionen fick ett mycket högt betyg av mottagarna, 86 procent av de tillfrågade i en undersökning tyckte om den och tyckte att de var tydlig i sin information.

– Broschyren innehåller väldigt mycket om aktiviteter och service till våra äldre. Och en hel del råd och tips kring sådant som brandsäkerhet i hemmet och till det även information om sådant som  trygghetslarm och olika hjälpmedel, förklarar Tony Hansson, ordförande i vård- och omsorgsnämnden i Eslöv.

Broschyren har delats ut till alla i kommunen som är 70 år och äldre, de fick den i sina brevlådor just före årsskiftet. Även i år kommer alla 70 år och äldre att få den hemskickad.

Äldreomsorgsbroschyren finns också nu att hämta på en rad olika platser i kommunen, främst på vårdcentralerna, apoteken, biblioteken och i stadshuset.

Läs mer om äldreomsorgen i Eslöv här på webbplatsen och där finns också äldreomsorgsbroschyren att läsa här via hemsidan.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler