Eslövs kommun logotyp

Se fram emot Sommar i Eslöv!

Från 72 förra året till nu drygt 100. Visserligen har det gått en del av sommaren men än återstår en hel del arrangemang inom ramen för Eslövs kommuns sommarsatsning Sommar i Eslöv. Ta del av gospel, stand-up, Trollsjökvällar, teater och utomhusbio.  

72 var antalet arrangemang vid förra årets satsning av Sommar i Eslöv, drygt 100 är alltså antalet arrangemang i år. Förra året var 82 procent av samtliga evenemang under sommarsatsningen gratis. I år går det att delta i 94 procent av evenemangen helt utan kostnad.

Bekanta evenemang vid årets Sommar i Eslöv är allt från Trollsjökvällar, Trollsjökvällar för barn, utomhusbio, slottkonsert i Ellinge, sommardans, skulpturvandringar, slottguidningar och Föreningen blues i Eslöv som underhåller med sväng av gospel, soul och blues i byarna.

En rad nyheter hela sommaren
Men några nyheter finns också, såsom Kreativ verkstad för barn, Hallonfestival i Stehag, Betongcup och Familjeflygdagen vid Eslövs flygfält är tillbaka efter ett års uppehåll.

En lång rad spännande och intressanta underhållare kommer också till kommunen, såsom ståupparna Göran Ebenhart, Ann Westin och Özz Nüjen, skådespelarna Petra Brylander och Cecilia Lindqvist, berättaren Jacques Schultze och trubaduren Linda Lundqvist.

Första arrangemanget inom satsningen Sommar i Eslöv hölls redan onsdag den 1 juni. Då stod Djungelbandet redo i parken i Harlösa. Ståupparna Özz Nüjen och Ann Westin avslutar sommaren tillsammans i Medborgarhusets A-sal söndag den 28 augusti.

Läs om sommarens hela program och det som återstår av guldkorn i kalendern här.

Varmt välkomna!

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler