Eslövs kommun logotyp

Rondell öppen igen för trafik 

Det så kallade slukhålet som uppkommit i korsningen Kvarngatan och Östergatan i centrala Eslöv har åtgärdats och rondellen är åter öppen för trafik. Ännu påverkas dock stadsbusslinje 3 av den uppkomna situationen men besked väntas inom kort om när busslinjen ska gå återgå till sin ordinarie sträckning.  

I slutet av förra veckan stängdes rondellen vid Kvarngatan och Östergatan av för att ett så kallat slukhål hade uppkommit. Slukhålet hade dessutom  förvärrats av senaste tidens mycket regnade och en åtgärdad var tvungen  för att det inte skulle utgöra någon fara för trafiken.

Hålet är nu åtgärdat och trafiken öppen som vanligt i rondellen Kvarngatan och Östergatan. I samband med vägarbetet fick dock ändhållplatsen för stadsbusslinje 3 istället bli busstationen vid Storgatan, linje 3:s vanliga ändhållplats är Stinstorget.  Linje 1 har hela tiden gått som vanligt.

Eftersom arbetet vid rondellen är slutfört skulle linje 3 kunna återgå till sin ordinarie sträckning men när detta kan ske är ännu lite oklart. Vi åtekrommer med besked om detta så fort ett beslut i ärendet är tagen.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler