Eslövs kommun logotyp

Pilotplats för virtuell saluhall

Bygdens saluhall är en virtuell saluhall för lokalt producerad mat. Ett pilotprojekt som är sprunget ur den nationella förstudien "Småskalig konsumentstödd matproduktion", ledd av riksorganisationen Hela Sverige ska leva. Nu kan det vara Flyingebygdens tur att få en virtuell saluhall.

Bygdens saluhall tillgängliggör lokala producenters produkter, helt utan intäktsbortfall. Som konsument får du genom ditt årsmedlemskap fri tillgång att boka/beställa/prenumerera på lokalt producerad mat och hämta upp dina varor och betala direkt till ursprungsproducenterna, helt utan mellanhänder, på en gemensam lokal utlämningsplats.

Syftet med Bygdens saluhall är att relokalisera matproduktion närmare slutkonsumenten samt relokalisera pengaflöden direkt emellan kund och producent.

Flyinge Utveckling bjuder nu in in till informationsmöte om Bygdens saluhall torsdag den 19 maj klockan 18.30, på Café Smedjan, Flyinge Plantshop. Då kommer projektledaren Albin Ponnert att berätta om projektet och hur det fungerar. Alla som är intresserade att delta som producent, konsument eller mittemellan är välkomna! Det bjuds på fika.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler