Eslövs kommun logotyp

Ny chef för Herbert Felixinstitutet

Styrelsen vid Herbert Felixinstitutet har fattat beslutet att anställa Annie Niubó, mångfaldsstrateg vid Eslövs kommun, som ny chef från och med januari 2016. Annie Niubó kommer att dela sin tid mellan att vara chef för institutet och ha kvar sina ansvarsområden i Eslövs kommun.
– Det är för mig en stor ära få styrelsens förtroende att leda verksamheten under nästa år. Jag har följt styrelsens arbete under året och tillsammans har vi diskuterat vilka förändringar som behövs hur vi vill att institutet utvecklas framöver, säger Annie Niubó.

Herbert Felixinstitutet i Eslöv är ett centrum för opinionsbildning, forskning och erfarenhetsutbyte om invandringens och entreprenörskapets betydelse för samhällsutvecklingen. Institutet har fått sitt namn efter Herbert Felix, svensk företagare av centraleuropeisk bakgrund och grundade av AB Felix. Idag heter företaget Orkla Food AB, men tillverkar fortfarande ketchup, gurka och mycket annat i Herbert Felix namn. Eslövs kommun är en samarbetspartner till institutet.

Cecilia Lind, ordförande i Herbert Felixinstituetet, är mycket nöjd med beslutet att ge Annie Niubó förtroendet att leda Herbert Felixinstitutet.

– Herbert Felixinstitutet blir viktigare och viktigare. Vi ska fortsätta att tillhandahålla information och forskningsresultat kring invandringens betydelse för näringslivet. Detta blir en nystart för institutet med ambition om påtagliga förändringar, menar Cecilia Lind.

Annie Niubó tillträder sin nya tjänst 1 januari 2016.

Annie Niubó är ny chef för Herbert Felixinstitutet i Eslöv. Foto: Carin Svensson Krüger

Annie Niubó är ny chef för Herbert Felixinstitutet i Eslöv. Foto: Carin Svensson Krüger

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler