Eslövs kommun logotyp

Ny chef för Arbete och Försörjning utsedd

Den 1 mars tillträder Charlotte Bernström, Arbetslivsresurs i Malmö, tjänsten som ny förvaltningschef för Arbete och Försörjning i Eslövs kommun.
– Jag har arbetat på flera olika ställen, bland annat med arbetsmarknadsfrågor och nyanlända till Sverige, men den röda tråden genom hela mittyrkesliv har varit att hjälpa och stötta människor i olika situationer. Tjänsten som förvaltningschef innehåller alla de bitar som jag brinner för, jag ser verkligen fram emot att få börja i Eslöv, bra, menar Charlotte Bernström.

Bred erfarenhet
Charlotte Bernström arbetar idag på Arbetslivsresurs i Malmö. Företaget bildades 2005 genom en sammanslagning av Arbetslivstjänster och Samhall Resurs AB med syftet att minska ohälsotalen i Sverige. Tidigare har hon bland annat varit anställd vid Kronofogdemyndigheten och i Malmö Stad där hon har arbetat med arbetsmarknadsfrågor och med nyanlända.

Förvaltningen för Arbete och Försörjning i Eslöv ansvarar bland annat för försörjningsstöd, arbetsmarknadsfrågor och nyanlända till Eslöv.

Eslöv en kommun i utveckling
Om Eslöv har Charlotte Bernström självklart ännu ingen detaljkunskap. Men hennes absoluta intryck är att Eslöv är en kommun i utveckling.

– Jag läser betydligt oftare om Eslöv idag än för några år sedan. Det är tydligt att det händer mycket i kommunen vilket jag uppfattar är mycket positivt. Sen har ju Eslöv ett fantastiskt läge i regionen vilket är en enorm fördel för att bland annat kunna utveckla en stark arbetsmarknad. Det ibland mycket ser jag fram emot att få arbeta med, säger Charlotte Bernström.

Charlotte Bernström är 45 år och bosatt i Lomma. Sin första arbetsdag i Eslöv gör hon den 1 mars.

Charlotte Bernström är ny chef för Arbete och Försörjning.

Charlotte Bernström är ny chef för Arbete och Försörjning. Hon tillträder den 1 mars.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler