Eslövs kommun logotyp

Kommunpolisen tar semester

Denna vecka, onsdag den 22 juni, finns inte kommunpolis Mats Odestål i Eslövs stadshus för att svara på allmänhetens frågor.

Mats Odestål kommer även att ha semester vecka 29, 30 och 31, vilket innebär att polisen inte heller då finns i stadshuset på den vanliga onsdagstiden. Övriga veckor under sommaren finns dock Mats Odestål tillgänglig för att träffa allmänheten.

Syftet med att polisen finns i Eslövs stadshus på onsdagar varje onsdag är att öka tillgängligheten till Eslövs kommuns medborgare.

– Vi ser detta som en möjlighet att öka tillgängligheten och därmed också öppna upp för dialog med medborgarna på ett helt annat sätt än vad vi kanske hittills har gjort. Jag hoppas detta kan öka det lokala engagemanget i dessa frågor, det är angeläget för oss alla, konstaterar Mats Odestål, kommunpolis i Eslöv.

Positivt med ökat samarbete
Sedan i början av april sitter Mats Odestål i stadshuset varje onsdag och tar emot besökare. Vid varje tillfälle hittills har flera passat på att diskutera olika saker.

– Det är mycket frågor och diskussioner kring trafiksituationen, vi har diskuterat trygghet och säkerhet och jag har fått en del tips, berättar Mats Odestål.

Anmälningar precis som tidigare
Det han inte kan göra på onsdagarna är att är sådant som att emot anmälningar om brott eller ta emot hittegods.

– Detta måste precis som tidigare gå via ett telefonsamtal till polisen eller via ett personligt besök vid någon av polisstationerna, till exempel den här i Eslöv. Idag går det också att göra anmälningar kring till exempel stöld på polisens webbplats, konstaterar Mats Odestål.

De onsdagar som Mats Odestål finns tillgänglig i stadshuset är han på plats mellan klockan 10.00 och 14.00.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler