Eslövs kommun logotyp

Kommunpolisen inte på plats 

Denna vecka, onsdag den 16 november, finns inte kommunpolis Mats Odestål på plats i Eslövs stadshus för att svara på allmänhetens frågor.

Sedan i början av april har Mats Odestål suttit i stadshuset varje onsdag och tagit emot allmänheten. Vid varje tillfälle har också flera passat på att diskutera olika saker med honom, såsom trafikfrågor.Syftet med att polisen finns i Eslövs stadshus på varje vecka är att öka tillgängligheten till Eslövs kommuns medborgare.

– Vi ser detta som en möjlighet att öka tillgängligheten och därmed också öppna upp för dialog med medborgarna på ett helt annat sätt än vad vi kanske hittills har gjort. Jag hoppas detta kan öka det lokala engagemanget i dessa frågor, det är angeläget för oss alla, konstaterar Mats Odestål, kommunpolis i Eslöv.

Det Mats Odestål inte kan göra på onsdagarna är att är sådant som att emot anmälningar om brott eller ta emot hittegods.

– Detta måste precis som tidigare gå via ett telefonsamtal till polisen eller via ett personligt besök vid någon av polisstationerna, till exempel den här i Eslöv. Idag går det också att göra anmälningar kring till exempel stöld på polisens webbplats, konstaterar Mats Odestål.

Nu på onsdag finns alltså inte Mats Odestål i stadshuset för att ta emot besök, han är dock tillbaka nästa onsdag den 23 november. Mats Odestål finns under onsdagarna tillgänglig mellan klockan 10.00 och 14.00.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler