Eslövs kommun logotyp

Härliga Trollsjökvällar på gång

Torsdag den 28 juli är det dags för den första av tre härliga Trollsjökvällar vid Trollsjön. Första gäst för kapellmästare Leif Carlsson och Husbandet är Peter Jezewsky från The Boppers.

Trollsjökvällarna är en kär tradition i Eslövs sedan många, många år. Det är Eslövs Bollklubb som genom alla år har stått som huvudvärdar för arrangemanget och bjudit på artister såsom Hasse Andersson, Marianne Mörck och Cajsa-Stina Åkerström.

Folkfesten Trollsjökvällar har de senaste åren letts av Leif Carlsson med Husbandet. Även i år står de beredda på scenen.

Som vanligt bjuds det på tre Trollskvällar, den första nu 28 juli och de övriga torsdag den 4 augusti och torsdag den 11 augusti. Samtliga startar klockan 19.00. Evenemanget är gratis, men sittplatserna närmast scenen kräver biljetter genom www.laget.se/ESLOVSBKlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Torsdag den 28 juli gästas Trollsjökvällarna av Peter Jezewsky från The Boppers. Veckan därpå, torsdag den 4 augusti, underhåller Ulf “Masken” Andersson och Svante Sjöblom vid Trollsjön. Torsdag den 11 augusti är det dags för Torleif Torstensson från Torleifs att inta scenen i Eslöv.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler