Eslövs kommun logotyp

Dags nominera till Eslövs priser

Sista dag att nominera till Eslövs kommuns många priser och stipendier är den 18 november. Bland annat går det att nominera till årets idrottspris, årets kulturpris och priset för årets eldsjäl.

Priset för årets eldsjäl ska gå till en person som engagerat sig ideellt i en förening, organisation eller fråga av stort allmänintresse inom kultur- och fritidsområdet. Priset förra året gick till Majvi och Birger Andersson, doldisar bakom det Eslövska pingisundret.

Totalt är det sex priser för förtjänstfulla insatser som ska delas ut: kulturpris, idrottspris, ungdomspris, ungdomsledarpris, jämställdhetspris och så priset för årets eldsjäl. Dessutom två stipendier för ungdomars talangutveckling: idrottsstipendium och kulturstipendium.

Samtliga priser ska delas ut till personer som ska ha spelat en betydande roll för föreningens/organisationens verksamhet eller för att sätta ljus på den aktuella frågan. De som nomineras måste vara bosatta i Eslövs kommun. Om personerna är verksamma i en förening eller organisation måste den ha sitt säte i Eslövs kommun.

Kultur och Fritid tar emot nomineringar och ansökningar. Det går bra att ansöka och nominera direkt här på länken www.eslov.se

Priserna och stipendierna delas ut vid en gala i februari 2017.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler