Eslövs kommun logotyp

Beviljade pengar för flygdag

Föreningen Eslövs vingar planerar att genomföra en familjeflygdag den 2 juli i år. Nu har de beviljats ett bidrag på 50 000 kronor för arrangemanget av kultur- och fritidsnämnden i Eslöv.  
Familjeflygdagen kommer att genomföras vid Elsövs flygfält. Det blir den tredje flygdagen som Eslövs vingar arrangeras. Vid genomförandet 2014 deltog flera bilklubbar och två militärhistoriska föreningar med sina fordon. De sistnämnda bjöd på ärtsoppa vilket uppskattades av många. Samtliga då medverkande har avviserat att de vill vara med även i år.

Fri entré och öppet för alla!
För att kunna genomföra flygdagen engagerar Eslövs vingar ett hundratal funktionärer som alla jobbar ideellt. Evenemanget har fri entré och är öppet för alla.

– Familjeflygdagen ett synligt evenemang med väldigt många besökare som även synliggör Eslöv i regionen. Det är vi väldigt för, menar Khalid El-Haj, 1:e vice ordförande i kultur- och fritidsnämnden i Eslöv.

Beviljat stöd på onsdagen
Eslövs vingar bedömer att familjeflygdagen kostar cirka 100 000 kronor att genomföra. Av dessa får de nu ett bidrag av kultur- och fritidsnämnden på 50 0000 kronor. Summan beviljades vid nämndens sammanträde på onsdagen.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler