Eslövs kommun logotyp

Årets hedersmedborgare koras

Den andra av årets näringslivsdagar, lördag den 3 september, blir en dag för hela Eslöv. Bland annat delas utmärkelsen Årets Hedersmedborgare ut på Stora torg. Välkomna att vara med!

Med temat "Made by Eslöv – framtidens företag och företagande" tar Därför:Eslöv i år avstamp i hur lokala förutsättningar och förmågor skapar långsiktighet för framtidens företag och företagande.

Därför:Eslöv inleddes torsdag den 1 september med näringslivsseminarium på Medborgarhuset. Programmet bjöd på intressanta föreläsningar med bland annat Kristian Elvefors, VD för Volvo Cars Sverige och Marie Söderqvist, VD för Livsmedelföretagen. Eftermiddagen startades med en paneldebatt om entreprenörskap med Josef Kiswani som moderator. Därefter var det final i tävlingen Vinn ett aktiebolag.

Lördag den 3 september blir en dag för hela Eslöv. Kom och möt Eslövs olika varumärken i tältet på Stora torg. Det blir underhållning och intervjuer från scen och en rad olika priser och utmärkelser delas ut.

Utmärkelsen Årets Hedersmedborgare har tidigare delats ut under näringslivsdagarnas galakväll på torsdagskvällen. Men i år blir det en utdelning för alla som besöker Stora torg lördag den 3 september klockan 12.00. Under lördagen kommer också Årets Byggnadsvårdpris och Årets Miljöpris att delas ut på torget.

Ta del av hela programmet under Eslövs två näringslivsdagarlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Välkomna!

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler