Eslövs kommun logotyp

Vill du vara med i styrelsen och utveckla MittSkåne?

Fram till 2020 har MittSkåne Utveckling 33 miljoner kronor som ska användas för att utveckla MittSkåne på bästa sätt. Vill du vara delaktig i styrelsen där beslut fattas som kan skapa jobb, få fler företag att startas och utveckla företagen som redan finns?
Styrelsen (LAG) för MittSkåne Utveckling beslutar hur pengarna ska användas genom att stötta projekt eller initiera egna med syftet att skapa utveckling. Visionen för arbetet är att göra MittSkåne till det mest upplevelserika natur- och matlandet i Skåne 2020.

Ny styrelse ska formeras
En ny styrelse för det kommande arbetet ska nu formeras. I denna styrelse som kallas LAG — lokal aktionsgrupp - fattas beslut om vilka projekt från hela området — från såväl stad, byar som landsbygd — som ska få finansiering. Styrelsen tar initiativ till satsningar och är ett forum för diskussion och debatt om hur det strategiska arbetet ska tas vidare.

Är du intresserad av att vara med i styrelsen är du välkommen att kontakta
Christina Nordberg
projektledare för rekryteringsarbetet av LAG
070-535 60 02
christina.nordberg@prah.se

Intressant styrelsearbete
"Du som brinner för MittSkånes utveckling, är kreativ och ser fler möjligheter än problem, har nu möjlighet att vara med i ett mycket intressant styrelsearbete i kommande Leaderperiod", säger Peter Wollin, utvecklingschef i Höörs kommun.

Spännande utvecklingsprojekt
Henrik Wöhlecke, kommunalråd i Eslövs tillägger: "Under den gångna Leaderperioden har vi fått se många spännande utvecklingsprojekt i MittSkåne. Bland annat ungdomsverksamheter och besöksnäringar på landsbygden har utvecklats positivt liksom samarbetet mellan de mittskånska kommunerna Eslöv, Höör och Hörby. Under den kommande programperioden finns flera möjligheter att lyfta olika verksamheter i MittSkåne och jag hoppas att många kreativa personer vill deltaga i utvecklingsarbetet."

Pressmeddelande från MittSkåne Utveckling 2015-07-30PDF (pdf, 190.7 kB)

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler