Eslövs kommun logotyp

Skolmatsal i Eslöv kan bli årets bästa

Ekenässkolan och Västra skolan har tillsammans med 29 andra skolrestauranger i landet blivit nominerade till Årets Skolrestaurang 2015. Den 1 september vet vi hur det går!
– Det känns fantastiskt roligt, nu håller vi tummarna, konstaterar kostchef Birgitta Mårtensson Asterland, Eslövs kommun.

Skolrestaurangen för Ekenässkolan och Västra skolan har nominerats av White Guide Junior,  avgörande om vilken skola som har landets bästa skolrestaurang kommer att avgöras i Malmö den 1 september.

White Guide Junior är den enda tävlingen i landet som bedömer helheten när det gäller just skolrestauranger. Detta innebär att att juryn bedömer allt från smak, näring, måltidsmiljö, service och pedagogiskt samarbete.  Ja, allt det som bidrar till att höja måltidsupplevelsen för eleverna.

Det är alltså totalt 30 skolrestauranger som är nominerade i tävlingen Årets Skolrestaurang 2015. Förutom Eslöv är flera andra kommuner i Skåne nominerade, bland annat Kävlinge, Vellinge och Malmö.

Vid White Guide Junior-tävlingen den 1 september kommer även Årets Skolkock 2015, Årets Skolmatspolitiker 2015 och Årets Seniormåltid 2015 att utses.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler