Eslövs kommun logotyp

Sista föreställning med E som i Eslöv

Ta chansen att till halva biljettpriset se höstens sista föreställning av "E som i Eslöv", detta om du köper biljetter till föreställningen senast den 29 oktober. Du får två timmars lekfull, vetenskaplig humor för 50 kronor!
"E som i Eslöv" är en kreativ och lekfull humorföreställning med vetenskaplig touch som sätts upp vid tre tillfällen på Eslövs folkhögskola i höst. Här tar Kunskapskabarén ett mjukt skamgrepp på olika teman där föreläsning varvas med interaktiv improvisationsteater.

Kunskapskabarén är ett samarbete mellan Lunds universitet och Skånes bästa teaterimprovisatörer. Räkna med mycket skratt, nya lärdomar och massor av improvisation. Ni kan dock vara lugna. Ingen skådespelarinsats krävs från publiken utan ni får njuta i fulla drag!

E som i Emotioner — med Per Johnsson
Tisdag den 17 november klockan 19.00 på Eslövs folkhögskola

De nio emotionerna — en teori om människan som känslovarelse. Emotioner är kanske det mest grundläggande hos en människa. Vi föds alla med emotioner; de belyser vår inre värld och påverkar starkt vårt välbefinnande. Föreläsare: Per Johnsson, före detta prefekt och docent i klinisk psykologi

Ordinarie biljettpris 100 kronor. 50 kronor om du köper senast den 29 oktober. Biljetter: https://www2.nortic.se/tickets/show/29110länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler