Eslövs kommun logotyp

Se film under bar himmel

Att se film under bar himmel är precis lika mysigt som det låter. På fredag den 21 augusti visas utomhusbio i Eslöv och på lördag den 22 augusti tar Harlösa vid. Filmen börjar när solen börjar gå ner.
På fredag serveras utomhusbion i Trollsjön i Eslöv. Tänk på att platsen för utomhusbion är ändrad från Rådhusparken till Trollsjön. Filmen som visas är The Theory of Everything, som hade premiär förra året.

The Theory of Everything handlar om den unge Stephen Hawkings kärlek till livet, fysiken och sin hustru Jane. Bara tjugoett år fick Stephen  Hawking beskedet att han drabbats av en sjukdom som angriper hans motoriska funktioner, han har två år kvar att leva.

Men Stephen vägrar att acceptera sitt öde och kämpar mot sjukdomen för att kunna slutföra sin doktorsavhandling. Huvudrollsinnehavaren Eddie Redmayne, som alltså spelar Stephen Hawking, tilldelades en Oscar för bästa huvudroll för sitt agerande.

Filmvisningen i Harlösa hålls i Harlösa park. Filmen för kvällen är Micke och Veronica, en svensk komedi som hade premiär på juldagen 2014. I rollerna syns bland andra Izabella Scorupco, David Hellenius, Suzanne Reuter och Philip Zandén.

I filmen blir Veronica blir förälskad i snickaren Micke när han renoverar köket i hennes stora Östermalmsvåning. Semestern i den bohuslänska skärgården med Veronikas förmögna föräldrar blir inte riktigt som de har tänkt sig.

Start både fredag och lördag klockan 21.00. Arrangörer är Eslövs kommun och Harlösa Byalag.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler