Eslövs kommun logotyp

Öppet hus om lärlingsutbildningar

Öppet hus om lärlingsutbildningar anordnas i Bergagymnasiet måndagen den 26 januari klockan 17. Fyra lärlingsutbildningar presenteras.
Gymnasie- och vuxenutbildningsnämnden i Eslöv tog hösten förra året beslut om att satsa på lärlingsutbildningar från höstterminen 2015.

Lärlingsutbildning bedrivs till stora delar hos företag. För en del av den teoretiska utbildningen bildas en lärlingsklass, där eleverna läser flera ämnen tillsammans.

Bergagymnasiet tillsammans med verksamheterna anordnat öppet hus med information om lärlingsutbildningarna den 26 januari.

De lärlingsutbildningar som kan sökas inför hösten är el- och energiprogrammet, fordons- och transportprogrammet, industritekniska programmet och vård- och omsorgsprogrammet.

Bergagymnasiet anordnar också informationskväll för vetgiriga föräldrar måndagen den 26 januari klockan 18.30. Båda programpunkterna inleds med kaffe och bulle i matsalen.

Informationskvällen handlar bland annat om hur gymnasieskolan fungerar med program, skolförlagd undervisning, lärlingsprogram, inriktningar, poäng och betyg.

Dessutom behandlas vad de olika valen innebär och vad eleverna ska tänka på inför studier efter gymnasiet. Skolledarna och studie- och yrkesvägledarna medverkar.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler