Eslövs kommun logotyp

Öppenbehandling i nya lokaler

Ystadvägen 10 är nya adressen för fältgruppen, anonym rådgivning och öppenbehandling i Eslöv. I nya fräscha lokaler bedrivs nu samma viktiga arbete med att stötta personer med missbruk.
Catarina Berntsson (socialrådgivare), Tony Hansson (ordförande i vård- och omsorgsnämnden) och Camilla Munther (verksamhetschef Socialtjänst över 18 år).

Catarina Berntsson (socialrådgivare), Tony Hansson (ordförande i vård- och omsorgsnämnden) och Camilla Munther (verksamhetschef Socialtjänst över 18 år).

I de nya lokalerna kan personer bland annat få samtala med en socialrådgivare och det går att få hjälp om det finns oro för närstående genom anonym rådgivning och anhörigstöd. En del av fältgruppens verksamhet är råd och stöd till personer med missbruk och det finns ett samtalsrum där det går att sitta och samtala i lugn och ro. I rummen bredvid finns öppenbehandling som i Eslöv bedrivs av Steget. De erbjuder behandling till alla som vill leva ett drogfritt liv.

- Det är praktiskt att allt är samlat i samma lokaler. Jag tycker att man ska se lokalerna som ett skal. All den arbetstid som läggs ned bygger upp verksamheten och alla besökare gör det till vad den är säger Camilla Munther verksamhetschef för Socialtjänst över 18 år.

Fältgruppens samtalsrum.

Fältgruppens samtalsrum.

Jämfört med de tidigare ganska så slitna lokalerna beläget centralt i Eslöv så är det nu fräscht och luftigt på Ystadvägen 10.

- Det är ett fantastiskt lyft med de nya lokalerna, mycket ombonat och trevligt uttrycker sig vård- och omsorgsnämndens ordförande Tony Hansson när han talar vid invigningen.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler