Eslövs kommun logotyp

Nytt personligt ombud i Eslöv

Från 1 september tar Eslövs kommun själv över ansvaret som personligt ombud. Det nya personliga ombudet heter Hans Westerlund och har arbetat inom Eslövs kommun tidigare som personligt ombud.
Personer med svåra och långvariga psykiska funktionsnedsättningar kan få stöd och hjälp av ett personligt ombud. Det personliga ombudet ser till så att personer med psykisk funktionsnedsättning får den service, stöd, vård och rehabilitering som de behöver och har rätt till. Ombudet arbetar utifrån den enskilde individens önskemål och behov.

Under en period har har Eslövs kommun genom ett avtal överlämnat uppdraget personligt ombud till den ideella föreningen Personligt Ombud i Skåne (PO-Skåne). Från 1 september tar dock kommunen tillbaka ansvaret för uppdraget.

Det nya personliga ombudet heter alltså Hans Westerlund och har arbetat inom Eslövs kommun tidigare som personligt ombud.

Hans Westerlund kommer att ha sin utgångspunkt och tillhörighet på Mötesplats Karidal inom förvaltningen inom Vård och Omsorg över 18 år.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler