Eslövs kommun logotyp

Lärfestival i Eslöv

En Lärfestival i form av en kick-off för grundskolans lärare. Onsdag den 12 augusti genomförs en Lärfestival för 400 av Eslövs lärare. Föredrag och workshops kommer att hållas i Medborgarhuset, Ekenässkolan och Västra skolan.
“Sveriges lärare arbetar alldeles för isolerat" menar Andreas Schneider (direktör för OECD:s utbildningsdirektorat) och hänvisar till OECD-rapporten om den svenska skolan som presenterades i maj 2015.

För att Sveriges lärare ska kunna utveckla sin undervisning bör de i högre utsträckning lära av varandra genom kollegialt lärande. Eslövs kommun tar kritiken på största allvar och anordnar, inför läsårsstarten 2015, en Lärfestival i form av en kick-off för grundskolans lärare.

Den 12 augusti går Lärfestivalen av stapeln och den inleds med föredrag av Patricia Diaz (förstelärare och författare från Stockholm) och Edward Jensinger (områdeschef i Malmö Stad samt aktiv debattör kring digitaliseringen av skolan) samt ett trettiotal workshops. Det erbjuds bland annat workshops med inriktning; programmering, dyskalkyli, röstvård samt betyg och bedömning.

Plats för föredrag och workshops är; Medborgarhuset, Ekenässkolan och Västra skolan i Eslöv. Klicka härPDF (pdf, 405.1 kB) för information om de olika föredragen och workshops.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler