Eslövs kommun logotyp

Eslöv satsar på basket!

Under hösten gör Skånes basketbollförbund tillsammans med Eslövs kommun en basketsatsning i kommunens mellanstadieskolor. Har du ett stort intresse för basket och vill vara med och utveckla en rolig barn- och ungdomsverksamhet i Eslöv? Kontakta då Eslövs kommun!
Idéen om att erbjuda ungdomar att spela basket har väckts eftersom det inte finns någon basketförening i Eslövs kommun. Förhoppningen är att kunna fånga upp basketintresserade unga i årskurs 4, 5 och 6 som vill fortsätta utöva sporten på sin fritid.

Det är Skånes basketbollförbund och Malbas (Malmös basketförening) som under hösten kommer att vara en del av projektet "Aktivitet förebygger" — prova-på-föreningsaktiviteter under skoltid för årskurs 4. De kommer också att komma ut på alla kommunens mellanstadieskolor och ha streetbasketinspirerad aktivitet med barnen, på rasterna eller i idrottshallen.

Nu söker projektet en personer som har ett stort intresse för basket och som vill vara med och utveckla en rolig barn- och ungdomsverksamhet i Eslöv.

– Till en början handlar det om att träna barn ett par timmar i veckan, säger Emma Sallander, projektledare på Kultur och Fritid, Eslövs kommun. Förhoppningsvis kan vi också hjälpa till att sammanföra personer som brinner för basket så att Eslöv så småningom kan få en egen basketförening.

Vet du vara med, kontakt Emma Sallander, 0721-55 46 52 eller emma.sallander@eslov.se

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler