Eslövs kommun logotyp

Detaljplan för öppenvårdsmottagning

Eslövs kommun ska upprätta en detaljplan för psykiatrisk öppenvårdsmottagning och bostäder på fastigheten Kvarngatan 12 i Eslöv.
På fastigheten finns en envåningsbyggnad som bland annat inrymmer FöretagsMix. Ägaren Bert Andersson Fastighets AB planerar att riva byggnaden.

På tomten planeras ett sexvåningshus. I de två-tre nedre planen kan Region Skåne bedriva dag- och öppenvårdsverksamhet. I övriga plan föreslås bostäder.

Kommunstyrelsens arbetsutskott sa på tisdagen ja till att en ny detaljplan ska upprättas. Nuvarande plan tillåter bara tre våningar.

Planarbetet bedöms som relativt enkelt men kan komma att omfattar buller- och riskutredning med anledning av närheten till stambanan.

Kommunstyrelsens arbetsutskott har också sagt ja till en ny detaljplan för fastigheten Kvarngatan 8 i Eslöv.  Även den fastigheten ägs av Bert Andersson Fastighets AB.

Brahehälsan, Praktikertjänst, driver vårdscentral med tidsbegränsat bygglov i byggnaden. Nu finns behov av utökad verksamhet och därför aktualiseras behovet av en ny plan även här.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler