Eslövs kommun logotyp

Vi släcker ljusen den 29 mars!

Eslövs kommun deltar i Earth Hour lördag den 29 mars för att uppmärksamma klimatfrågan. Alla som vill delta samlas vid Stora torg, klockan 19.15, där facklor delas ut. Därefter vandrar samtliga till Trollsjön där blir det happenings, musik och tal.
Det är kommunstyrelsens ordförande Cecilia Lind som talar vid klimatmanifestationen. Klockan 20.30 släcks så den offentliga belysning i Eslövs kommun på de platser där det är möjligt.

Earth Hour är världens största miljömanifestation då miljontals människor över hela världen visar sitt engagemang för miljön genom att släcka ljuset under en timmes tid. Syftet är att inspirera så många människor som möjligt att ta personligt ansvar för klimatet, varje dag, året runt. Earth Hour började i Sydney 2007 där runt två miljoner Sydneybor släckte ljuset under en timmes tid, Världsnaturfonden (WWF) var en av initiativtagarna.

Så var med du också och manifestera för miljö! Släck dina lampor och stäng av alla elektriska apparater som ett ställningstagande för en bättre miljö. Under en timma, till klockan 21.30, ska det vara släckt.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler