Eslövs kommun logotyp

Viktiga möten för feriearbetare

Alla besked angående feriearbete har nu gått ut till Eslövs ungdomar, både de som blivit erbjudna en plats och de som står som reserv. Den 26 och 27 maj hjälper personal i Eslövs Stadshus ungdomarna att skriva på sitt anställningsbeslut och anmäla sina bankkonto. Närvaro vid någon av dagarna är obligatorisk.
Alla besked angående feriearbete har alltså nu gått ut till ungdomarna. Eventuell tillsättning av återbud meddelas också via e-post. Kommer det ny information angående de tilldelade platserna kommer även denna att meddelas via e-post.  
 
Den 26 och 27 maj är det obligatoriska möten på Eslövs Stadshus för de ungdomar som erbjudits ett feriearbete. Tiderna du kan välja mellan är klockan 15.30 och 17.00 båda dagarna.

På dessa möten kommer ungdomarna att få skriva på sina anställningsbeslut, befrielse från skatteavdrag samt anmälan om lönekonto. Viktigt att ha med sina uppgifter till sitt eget bankkonto.
 
Alla som blivit erbjudna ett arbete på fritidshem/förskola eller som lokalvårdare/vaktmästare i lokaler där det vistas barn måste till detta möte ha med sig ett utdrag från polisen och visa upp för att kunna skriva på sitt anställningsbeslut.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler