Eslövs kommun logotyp

Utbildningsdag på Stora torg

Hjärtligt välkomna till Utbildningsdagen idag, fredagden 26 september, som hålls i tältet på Stora torg i Eslöv klockan 12.00-17.00.
Under Utbildningsdagen ska barn, elever och vuxna kunna ta del av de olika projekt som bedrivs i Eslövs kommuns förskolor och grundskolor samt vad gymnasieskolan och Vuxenutbildningen erbjuder. Dagen ska vara lärorik, intressant och inspirerande.

Så ta för dig av möjlighet att testa handboll och pingis och dessutom prata med elever som går på Idrottsgymnasiet i Eslöv. Du kan även prata med elever som läser andra program på Bergagymnasiet om vad de tycker är positivt med Bergagymnasiet och den utbildning de läser.

Det visas intressanta och spännande Ma/No-experiment. Det visas lite olika saker som elever har gjort i slöjden. Du kan även prata med elever och lärare om teater/musikal. En lärare pratar om det kinesiska språket. Du kanske till och med kan be läraren säga ditt namn på kinesiska.
 
Du kan prata med Studie- och yrkesvägledare om vilken utbildning du behöver för att i framtiden kunna arbeta med det du är intresserad av.
 
Det finns även en läshörna där du kan få tips om bra böcker men även vad du själv kan göra för att kunna läsa bättre och fortare.
 
Det visas även hur du på bästa sätt kan använda digitala verktyg i skolan och på fritiden. Kom och se hur!

Välkomna!

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler