Eslövs kommun logotyp

Tjejjour vill ha nytt kommunalt bidrag

Tjejjouren i Eslöv vill att Eslövs kommun satsar på årliga bidrag till ideella organisationer. Samtidigt ansöker jouren om 25 000 kronor i bidrag.
Föreningen Tjejjouren i Eslöv bildades 2009. Under de fem åren har föreningen överlevt tack vare sponsorer och bidragsgivare, både organisationer och privatpersoner.

Eslövs kommun har bidrag till bland annat ungdomsföreningar, pensionärsföreningar, studieförbund och handikappföreningar.

Tjejjouren föreslår nu att det även ska finnas bidrag till ideella organisationer, bidrag som kan resultera i ett förebyggande arbete mot våld i nära relationer.

Jouren kräver ett större ingripande från Eslövs kommun och begär att få ett årligt stöd för att kunna fortsätta den verksamhet som behövs, heter det i ansökan.

I jourens verksamhet ingår stödsamtal men även ett förebyggande arbete med information i skolor, föreläsningar, informationsmaterial med mera.

Målet med vårt arbete är att nå ut till alla de ungdomar som idag inte mår bra och behöver hjälp, förklarar föreningen i ansökan.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler