Eslövs kommun logotyp

Succé för Jobb & Karriär 2014

Medborgarhuset i Eslöv var en mötesplats för unga på fredagen. Mässan Jobb & Karriär 2014 blev en succé med en jämn ström av besökare hela dagen.
- Vi tror att mässan är angelägen och vill upprepa succén från 2012, sa Carolina Ignell, lärare på ekonomiprogrammet på Bergagymnasiet före mässan.

Så blev det också. Precis som för två år sedan kom nära 2000 personer, främst ungdomar, för att få information om utbildning och arbete.

20-talet utbildningsanordnare medverkade i mässan. Kungliga Tekniska högskolan, högskolorna i Halmstad, Jönköping och Kristianstad samt Lunds universitet var några.

30-talet företag och organisationer informerade om jobb, praktik och sommarvikariat. Besökarna fick också information om möjligheterna att studera i Europa.

I mässan ingick också inspirationsseminarier och work-shop. Arrangörer var Bergagymnasiet i samarbete med bland annat Arbetsförmedlingen, Eslövs kommun och Färs och Frosta Sparbanksstiftelse.

Jobb och Karriär

Intresset var stort när mässan Jobb & Karriär anordnades i Medborgarhuset. 50-talet utbildningsanordnare, företag, kommuner och organisationer deltog. Foto: Anna Terstad/Eslövs kommun

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler