Eslövs kommun logotyp

Stor prisgala för kultur och fritid

Kulturpris

Anette Losell fick motta kulturpriset av Ann-Christin Waldén, Khalid El-Haj och Johan Wester. Foto: Anna Terstad/Eslövs kommun

Fyra pristagare och två stipendiater hyllades av en stor publik när prisgalan för kultur och fritid anordnades i Medborgarhuset.
Stora salen var i det närmaste fullsatt när Johan Wester hälsade välkommen och värmde upp publiken.

Prisutdelare var kultur- och fritidsnämndens förste vice ordförande Khalid El-Haj och andre vice ordförande Ann-Christin Waldén. Pristagare och stipendiater fick diplom, blommor och 5 000 kronor vardera.

I en första omgång fick Människan bakom uniformen ta emot ungdomspriset, Mikaela Hoffman kulturstipendiet och Sarah Nilsson idrottsstipendiet.

Asghar Keshwardoost fick motta ungdomsledarpriset för sitt mångåriga arbete i Eslövs karateklubb och Kjell Petersson fick ett hedersomnämnande för sitt mångåriga arbete i Eslövs föreläsningsförening.

Scenen fylldes av svenska mästare när det var dags för utdelning av idrottspriset. Eslövs AI bordtennis svarade förra året för bedriften att vinna både herrligan och damligan. Ingen annan klubb har lyckats med det.

Bäst i Sverige gällde också för kulturpriset. Attitude 69 korades förra året till Sveriges bästa dansskola och Anette Losell fick motta priset för att hon med brinnande entusiasm och hårt arbete byggt upp verksamheten.

Mellan prisutdelningarna bjöds publiken på varieté med Cirkus Saga, revynummer av EMUS och musik av Eslövs underhållningsorkester.

Idrottspris

Scenen fylldes av svenska mästare när det var dags för utdelning av idrottspriset. EAI bordtennis vann både herrligan och damligan, en unik prestation.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler