Eslövs kommun logotyp

Stipendier till två unga talanger

Två unga talanger, Elvira Gullberg Nilsson och Christian Lövgren, får motta årets stipendier av Eslövs kommun. Stipendierna delas ut vid prisgalan den 5 februari.
Elvira Gullberg Nilsson är en ambitiös och talangfull tjej, som under åren på kulturskolan utvecklats inom både solosång och kör/musikal.

Förutom att hon både sjunger och spelar fantastiskt har hon utvecklat sin talang för att skriva egen musik och släppte 2014 en cd, heter det i motiveringen.

Hon satsar på ett yrkesliv inom musik med utbildningar som musikproduktion, inspelningsteknik och "Sing & Song-writing".

Christian Lövgren är bosatt i Marieholm och har varit aktiv i Trollenäs IF:s verksamhet för personer med funktionsnedsättning, i tio år.

Han är oerhört träningsflitig och har deltagit i svenska mästerskap vid sex tillfällen. Christian är verkligen en förebild med sin målmedvetenhet och träningsflit, heter det i motiveringen.

Christian Lövgren är nu uttagen till Sveriges trupp till Special Olympics Summer Games i Los Angeles 2015. 7000 idrottsmän från 177 länder deltar i spelen.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler