Eslövs kommun logotyp

Stehagsdag med brolopp och musik

Några höjdpunkter under Stehagsdagen på lördag den 30 augusti är broloppet, musikuppträdande och invigning med marsch. Välkommen till Hasslebrovägen klockan 12.00-19.00.
Stehagsdagen arrangeras av Stehags Intresse- och Försköningsförening och på lördag är det alltså dags igen. Den centrala delen av byn fylls då med allt ifrån livemusik till marknadsstånd. Några höjdpunkter under dagen är bland annat broloppet, musikuppträdande, invigning med marsch, utställningar, prova på aktiviteter, tipsrunda och marknadsknallar.

– Kom och upplev en härlig stämning och atmosfär då vi tillsammans skapar en trevlig dag! Några höjdpunkter under dagen är bland annat broloppet, musikuppträdande, invigning med marsch, utställningar, prova på aktiviteter, tipsrunda och marknadsknallar, välkomnar Johan Hatje, ordförande i Stehags Intresse- och Försköningsförening.

För närmare information om fullständigt program hittar du på: www.stehag.org länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönstereller följ "Stehagsdagen 2014" på Facebook.

Kontaktcenter

- välkommen till Eslövs kommun!

Telefon: 0413-620 00
E-post: kommunen@eslov.se

Besöksadress:
Stadshuset, Gröna torg 2 i Eslöv

Postadress:
Eslövs kommun, 241 80 Eslöv

Org.nr: 212000-1173

Fler kontaktuppgifter 

Följ oss

Eslövs kommun på Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Händer i Eslövlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, kommunala
och andra arrangemang
i Eslövs kommun

Eslöv och jaglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida, nyheter
om Eslövs utveckling

Nyheter via RSS

Se alla våra kanaler